Knjiga Volim život

25,00 

Volim život. Smatram da se za život vrijedi boriti posljednjim atomima snage. Čak i tada kad te smatraju izgubljenim ili otpisanim. Treba nastojati biti najbolja verzija sebe.

Počitajte besplatna poglavlja klikom na sliku: Volim život

SKU: k-001 Kategorija: Oznake: ,

Opis proizvoda

Smisao knjige Volim život

Želim da ljudi, kad pročitaju moju knjigu, budu bolji, jači, izdržljiviji, da otkrivaju svoje mogućnosti i nezaustavljivo teže zadanom cilju.

To je smisao ove ispovijesti o jednoj sasvim običnoj mladoj djevojci koja svojom upornošću, snagom i darovitošću najprije doseže sportske vrhunce, potom pada u ponor nesreće i nakon toga se opet uzdiže u nezaustavljivoj borbi za život.

PROČITAJ OVDJE

BESPLATNA POGLAVLJA

BESPLATNA POGLAVLJA

RIJEČ AUTORA

Za Sandru nema unaprijed izgubljenog meča ni s najvećim svjetskim igračicama, nema tog automobilskog krša iz kojeg se neće izvući živa, nema te ozljede kralježnice koja će je spriječiti u nastojanju da ponovno stane na svoje noge, nema te parastolnotenisačice s kojem se „do posljednjeg daha” neće boriti za najsjajnije odličje. Neko je vrijeme živjela u stolnoteniskom raju, nezaustavljivo putujući prema zvjezdanim trenucima svoje karijere, a onda se, u samo djeliću sekunde, sunovratila u pakao prometne nesreće iz kojeg se uzdignula na zaprepaštenje čak i liječnika koji su se borili za njezin život, ne vjerujući da će ikad – preživi li – stati na svoje noge. Sedam godine poslije, na Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru, stojeći na svojim nogama, osvojila je zlatnu medalju, poklonivši je domovini Hrvatskoj i svim dobrim ljudima koji su joj cijelo vrijeme pružali zdušnu potporu i svojim dobrotvorstvom pomagali da ponovno zakorači u život.

Udala se za Daniela, vječito nasmijana mladića s prvom kategorijom invaliditeta, srodnu dušu s kojom dijeli nepokolebljivu vjeru u ostvarenje zajedničkih ciljeva.

U njihovu životu nema odustajanja, nema nepremostivih prepreka i nema vraćanja u prošlost. Žive vrijeme sadašnje i usredotočeni su na budućnost, odlučni u namjeri da postanu korisni članovi društvene zajednice. Izgradili su kuću prilagođenu osobama s invaliditetom u kojoj su otvorili hotel i vrtić za pse. Daniel je završio i treći fakultet, a Sandra je poslije diplome na Međunarodnom sveučilištu Libertas svoj profesionalni put pronašla u motivacijskim govorima koje u Hrvatskoj i inozemstvu drži mlađim naraštajima, ali i zaposlenicima velikih kompanija i važnih institucija.

Sandra je nacionalna heroina, s odavno osiguranim mjestom među sportskim velikanima i trajno nadahnuće naraštajima kojima su potrebni uzori i primjeri nepokolebljive vjere u život.

Njezina nova knjiga Volim život naputak je kako voljeti život, danas i ovdje, u zemlji svojih korijena, i kako se za njega boriti i u najtežim situacijama.

NOVO: Knjiga VOLIM ŽIVOT KUPI KNJIGU